Jaarprijs 2020

  • -

Jaarprijs 2020

De Jaarprijs is oorspronkelijk bedoeld voor voor de grootste ambassadeur van de klasse. Omdat dat lastig te meten is hebben we toch moeten besluiten dat het toch een strijd om de punten ging worden.
In 2020 hebben we ondanks het geringe aantal evenementen absoluut een terechte winnaar!
We zijn 2020 begonnen met de nodige annuleringen van Klasse-wedstrijden. Een van de voorjaars-klassiekers kon begin Juni geen doorgang vinden maar is uiteindelijk 22 Augustus van start gegaan. Met een forse bries is de Eenzame Noord gevaren met deelname van 1 FF-je. Al jarenlang prijkt er telkens een FF65 bovenaan de sportboten-ranglijst en dat was in 2020 niet anders. Het gemengde Duo Sietske Snoeck en Randolf Kobus hielden deze keer onze eer hoog aan boord van de Femme Fatale (in augustus overigens nog anoniem tijdens de transformatie van FFniks naar de Femme Fatale).

Hun deelname aan de Eenzame Noord bleek aan het einde van het seizoen bepalend voor het verwerven van de Jaarprijs.

Nu kunnen we desondanks stellen dat het initiatief van het weer in de vaart brengen van de FFniks en er vervolgens een ‘damesboot’ van te maken op zich al op groot enthousiasme kan rekenen.
Door er ook nog enorm veel mijlen mee te varen en bij iedere gelegenheid het ruime sop te kiezen is de Jaarprijs 2020 hun van harte gegund!

De volledige uitslag:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is WhatsApp-Image-2021-02-22-at-09.33.16.jpeg

 


Op zoek naar?