Uitslag 50 mijls van Lelystad 29-04

  • 0

Uitslag 50 mijls van Lelystad 29-04

Met plotseling een enorme belangstelling van de  vloot FF-jes hebben we ons weer van onze beste kant laten zien!

Met een sterk variërende windrichting hebben we bijna alleen met aandewindse koersen het Markermeer rond gevaren (altijd nog een stuk spannender dan de omgekeerde richting met de Spi op). Uiteindelijk bleek Kees en Andrė op de Sjeekie toch verreweg de snelste van de gehele vloot door ook de ORC4 en de Time-keeper te winnen (overall op handicap).
Ook het vermelden waard was de prestatie van Maarten Ruschen en Sebastiaan van Loon; met zeggen en schrijven 1 dag ervaring op de FF65 wisten ze bijna de gehele vloot het nakijken te geven door halverwege de wedstrijd de leiding te nemen. Sjeekie wist hun uiteindelijk nog te passeren maar de rest kon slechts strijden om de 3e plaats. Een opvallende prestatie en we zijn natuurlijk heel benieuwd of ze dat kunstje nog vaker gaan vertonen!

SONY DSC

 

Hierbij de uitslagen:

 

 


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op zoek naar?