Monthly Archives: januari 2020

  • 0

Te Koop Fanciful NED 5841

De FF65 is ontworpen door Jac. de Ridder en kent een actieve eenheidsklasse vereniging waar kennis en kunde worden uitgewisseld en fair gestreden wordt op de wedstrijdbanen. Niets is leuker (eerlijker) dan in een eenheidsklasse te varen die in dit geval ook nog eens zeer betaalbaar is –  in een boot die de grote jongens makkelijk bijhoudt (6 knopen aan de wind!).

Voor diegene die de boot niet kennen: Perfecte combinatie tussen een Boot die kan planeren en snel is voor (eenheidsklasse) wedstrijden, slechts 1.25 diepgang (dus ook fijn in Friesland en Randmeren) en toch kunnen slapen met 4 personen voor weekend of vakantie (kleine kinderen) en zelfs goed kunnen varen op IJsselmeer. 

  • Zeilgarderobe:
  • 2 Grootzeilen: 1 Grootzeil (redelijk) , 1 Grootzeil (Oud. leuvers ingezet) – ideaal voor luie weekendjes weg , Fok (redelijk) , 2 Spinakers: 1 Spinaker (redelijk) , 1 spinaker (oud / trainingset), Stormfok, Genua.
  • Recent verstaging vervangen (2018)

Uitrusting: Volledige kussenset, 4 stootwillen, set landvasten, ZGAN Buitenboordmotor motor Mercury 4pk langstaart, anker met ketting en lijn, barberhaulers, takelketting voor kraan, op maat gemaakte houten maststeun.  Electronica: Tacktick Racemaster incl Koers, Snelheidsmeter, GPS, verlicht scherm, dieptemeter, zonnepaneel en diverse wedstrijdopties (baanmeting, windshifts) . Beste device dat je kunt hebben voor wedstrijden! Geen accu nodig, alles op zonlicht.  Nieuwe Windex windvaan 

Onderhoud: Witte romp met Fanciful stickers, oranje tribal shark, VC17 onder water. ‘s Winters altijd op de kant verwarmd (binnen) gestaan. Dit jaar voor het eerst onder zeil op de trailer op de kant in de haven wegens verkoop.  Heeft wat kleine onderhoudsklusjes nodig (o.a. dek recent gedaan maar moet nog een keer)
 De boot voldoet volledig aan de klasse regels en is klaar om mee te doen aan eenheidsklasse (of bijv. ORC) wedstrijden, of mooie – snelle – familie tochtjes te varen. Wedstrijdlicentie bij de bond. Overall 4e geworden bij laatste klasse-wedstrijd. Foto’s staan op de site; we hebben er meer  beschikbaar op verzoek.

Bouwjaar 1993
Inclusief Trailer op maat! 

Vraagprijs EUR. 13.000

Interesse: neem contact op met Pascal Huijbers tel; 0631741205 of email phuijbers [at] me.com


Op zoek naar?